Ελληνική βοήθεια στο MixW

Ο καλός φίλος και συνάδελφος ραδιοερασιτέχνης, Γιώργος (Αιακός) Σπυριδάκης, SV8GGL, έκανε μια τεράστια προσπάθεια 265 σελίδων, μεταφράζοντας τη βοήθεια για το πρόγραμμα MixW. Καλύπτει την έκδοση 2,19 αν και πιστεύω ότι κάποιος θα βοηθηθεί αρκετά και στην έκδοση 2,20.

Για τους αμύητους το συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρείται πολύ καλό (ίσως και το καλύτερο) για να δουλέψει κάποιος ψηφιακά Modes με την κάρτα ήχου. PSK, RTTY, PACTOR, AMTOR, THROB, MFSK16, FELDHELL, SSTV, FAX, MT63, αποκωδικοποίηση CW και υποστήριξη διαγωνισμών είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του, Το έγραψαν, συντηρούν και πουλάνε οι UT2UZ και UU9JDR.

Ο καλός συνάδελφος SV8GGL, σκεπτόμενος ραδιοερασιτεχνικά, αποφάσισε να διαθέσει τη δουλειά του, σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ευχαριστώ που μου την εμπιστεύτηκε. Κατεβάστε την βοήθεια στα Ελληνικά για το MixW σε μορφή αρχείου pdf εδώ (είναι αρκετά μεγάλο περίπου 21ΜΒ και ο server της qsl.net δεν είναι ο γρηγορότερoς στον κόσμο). Το αρχείο για να διαβαστεί χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα που να διαβάζει pdf. Τέτοια είναι είτε το κλασσικό από την Adobe ή ένα αρκετά ελαφρύτερο, το Sumatra