RadioAmateur Treffen VERON A22

Januari 2009 bedachten Erwin PC1EG en Ed PA1EW dat het hoog tijd werd om een VERON A22 afdelings aktiviteit op te gaan starten. Wat aanvankelijk als velddag bedacht was is nu omgedoopt tot een evenement met een wat ruimere opzet, nl: “ RadioAmateur Treffen VERON A22 ”.

Het is de bedoeling om een leuk radio weekend te organiseren waarbij gelegenheid is om o.a. verbindingen te maken en diverse antennes uit te proberen. Diverse voorbereidingen zijn reeds gebeurd. Er zal ruimschoots van te voren veel bekendheid aan dit evenement gegeven zal worden. Wij hopen dat veel radio amateurs en geïnteresseerden het treffen tijdens het weekend zullen bezoeken.

 DATUM:

- opbouw op vrijdag 21 aug 2009

- Treffen op zaterdag 22 t/m zondag 23 augustus

- afbouwen op zondag namiddag.

 LOCATIE:

Boerderij camping De Kersengaard in Libeek (St. Geertruid) te midden van een mooi glooiend Limburgs landschap.

      

        Ingang van camping De Kersengaard

Na reserveren is het mogelijk om op het camping terrein te overnachten.

Er is hier een groot weiland beschikbaar, zie de foto hieronder, voor het opzetten van onze spullen. Parkeerplaatsen, netspanning aansluiting en toilet zijn beschikbaar.  

        

De organisatie heeft al een aardig pakket materiaal beschikbaar voor het Treffen. Zo zal er een vrachtwagen/oplegger, met Erwin aan het stuur, beschikbaar zijn voor de opslag van de kostbare sets etc en kan deze tevens als mobiele shack dienen op de locatie.

Voor eventueel nog ontbrekend spullen willen we graag beroep doen op onze mede leden. Een overzicht hiervan zal nog volgen.

De komende tijd zal alles verder uitgewerkt worden en hier verder bekend gemaakt worden. Kijk regelmatig op deze pagina voor meer info rond dit evenement.

Tijdens de A22 verenigings avond op 3 april a.s. in Het Ruweel te Maastricht zullen Erwin en Ed hun plannen verder toelichten.

    73 van:

Erwin PC1EG    [email protected]

Ed PA1EW      [email protected]