Bijschrift bij figuur of afbeelding.

Kop van artikel

Plaats hier een interessante zin of citaat uit het artikel om de aandacht van lezers te trekken.E-mail: [email protected]

Voor het ontwikkelen van een succesvolle website is het belangrijk dat u een bepaalde strategie volgt. Bepaal eerst wat het doel is van de site. Wilt u naamsbekendheid krijgen, informatie verschaffen of producten verkopen? Bepaal vervolgens voor welke doelgroep de site bestemd is. Kies een stijl en toonzetting op basis van het doel en de doelgroep. Trek de aandacht van de lezers door dynamisch taalgebruik te hanteren.


Bestaande brochures, nieuwsbrieven en ander reclamemateriaal vormen een uitstekende informatiebron voor de site. Let erop dat u alleen materiaal gebruikt dat relevant is voor de lezers. Een website is ideaal voor het geven van informatie waar klanten of leden moeilijk aan kunnen komen. Kijk eens naar de websites van uw concurrenten om ideeŽn op te doen.


U kunt de inhoud onderverdelen in informatie die zelden wordt gewijzigd en informatie die vaak moet worden bijgewerkt. Zet bijvoorbeeld een beschrijving van de organisatie, hoofdactiviteiten en adresinformatie op een andere plaats dan de introductie van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, persberichten en geplande activiteiten. Op deze manier kunt u informatie die vaak moet worden herzien eenvoudig bijwerken en kunnen lezers snel de gewenste informatie vinden.


Als u afbeeldingen en foto's gebruikt, moet u zich realiseren dat deze veel meer geheugen vereisen dan tekst en dat er meer tijd nodig is voor het downloaden ervan. Voer altijd de Ontwerpcontrole uit om er zeker van te zijn dat de site snel kan worden gedownload en om na te gaan of het paginaontwerp problemen oplevert.

Mijn Station | HFBouwproject| DX- Pedities | Beschrijvingen | LINKS | Te Koop