TV-Cluster v010203

Mikä TV-Cluster?

TV-Cluster on "suodatusohjelma", joka seuraa VTPlus- teksti-tv-ohjelman sivua 590. VTPlus välittää tiedot TV-Clusterille DDE-linkin kautta, ja kun sivu päivittyy, näyttää TV-Cluster annettujen taajuusalueiden sisäpuolelle sattuvat kelivihjeet. Jokaisesta vihjeestä varoitetaan pienellä piippauksella pc:n kaiuttimesta, ja jos lähettäjän tai saajan kutsussa on OH-prefiksi, pippaus on kimeä ja rivi värjäytyy punaisella.

Imaise uusi versio uudistettujen sivujen suodatukseen tästä: tvcluster03.zip

Vanha versiokin löytyy tästä: tvcluster.zip (205k)

Luo kansio ja pura paketti sinne. Jos luot cluster-ohjelmasta pikakuvakkeen, muista määritellä työhakemisto, jotta tvcluster.ini toimii!

Katso tästä VTPlus-ohjelman asetukset!

Ohjelmassa on myös toiminto, jolla suodatetut vihjeet voidaan ohjata sarjaportin kautta esim. kannettavalle PC:lle tai toiselle koneelle. Oma KFC:n näyttöni tuottaa 6m:lle sellaiset pörinät ettei sitä voi pitää päällä workkiessa, joten sarjaporttiulostulo on joskus käyttökelpoinen.

Jotta saisit TV-clusterin toimimaan, täytyy koneessasi olla TV-kortti ja Teksti-tv-ohjelma. Tällä hetkellä ainut kortti ja ohjelma joita ohjelma tukee, on Hauppauge WinTV/Go ja VTPLus teletext. Jos sinulla on eri merkkinen kortti, voit imuroida VTPLus ohjelman osoitteesta www.hauppauge.com

ATI TV Wonderin kanssa VTPLus ei toimi, eikä tietojen välitys TV-Clusteriin ole mahdollista ATIn omasta teksti-tv-ohjelmasta!

Jos sinulla on jokin muu kortti/ohjelma, ota yhteyttä niin tutkitaan saako sen toimimaan TV-Clusterin kanssa! [email protected]


(c) J. Karhula 2003