OHTestlog FAQ (Useimmin kysytyt kysymykset)

Kun käynnistän ohtestlog.exe:n tulee virheilmoitus tyyliin "Exeption EDBEngine error in module ohtestlog.exe at 000CIBEA an error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine", mikä neuvoksi?

Joitakin OHTestlogin tarvitsemia tiedostoja puuttuu. Olet todennäköisesti purkanut zip-paketit eri kansioihin tai ohtl-1.zip - pakettia ei ole purettu lainkaan. Kaikki tiedostot molemmista paketeista (ohtl-1.zip ja ohtl-2.zip) täytyy olla samassa kansiossa ennen kuin ohjelma toimii. Tämä on ylivoimaisesti kaikkein useimmiten kysytty kysymys.

Kun päivitin edellisestä Windows - versiosta Windows XP:hen, en saa enää Ohtestlogia toimimaan, missä vika?

OHTestlog on tehty Windows XP:n alla. Jos olet kopioinut edellisestä Windows-kokoonpanosta OHTestlog-kansion sellaisenaan, pitäisi sen toimia täysin myös uuden käyttöjärjestelmän alla. OHTestlog toimii kaikissa Windowseissa 95-XP. Windowsin asennuksen yhteydessä ohjelmaa ei tarvi asentaa uudelleen, riittää kun OHTestlog - kansio kopioidaan talteen ja takaisin.

How do I change the language to English?

Choose tiedosto -> asetukset, then muut asetukset - tab, then choose the language from kieli - box.

Kilpailussa jota workin on sallittua pitää kusoja monella eri modella saman aseman kanssa. Ohjelma merkkaa kusot kuitenkin tupliksi, mikä vikana

Näin se tekee. Kirjoita toisen kuson kutsun eteen jokin merkki, esim välilyönti, niin ohjelma rekisteröi sen eri kusona.

Kun valitsen kipailulistan, näkyy sama kilpailu kahteen kertaan vaikka lokitiedosto on kansiossa vain kerran

Olet todennäköisesti ladannut kipailun tietokantaan kahteen kertaan. Vanhemmissa versioissa sellainen oli vielä mahdollista, uudemmissa se on estetty. Koska OHTestlog on tietokantaohjelma, workitut kusot säilyvät tallessa vaikka niitä ei erikseen tallennetakaan EDI, ym. tiedostoihin. Tiedostojen tallennus ja avaus on olemassa vain lokien liikuttelua varten (kipailumanagerille jne.)

Imuroin tänään netistä OHTestlogin ja hienolta ja käytännölliseltä vaikuttava ohjelma. Ongelmani on, että kun yritän ottaa käyttöön sitä tutustumisen jälkeen ohjeen mukaan tiedosto/ tyhjennä, ohjelma ilmoittaa olevansa lukutilassa.

Taisit imuroida ohjelman toisella koneella ja polttaa sen CD:lle siirtoa varten. Jos tiedostot olivat purettuina CD:llä, ne ovat silloin vain luku - tilassa (read only). Valitse tiedoston ominaisuudet ja poista vain luku - attribuutti.

Päivitetty 25.03.2004