Pàgina personal de EA3AJU amb ella intentarem que apart de ser-vos d'alguna utilitat, estigueu una estona entretinguts. si ho consegueixo, em donaré per satisfet. 73' cordials d'en Carles. EA3AJU Op.Carles

Radioafició. ¿Que es per en Carles?
 
La Radioafició és, per mi, evidentment un 'hobby' que va començar quan per l'any 1985 em vaig voler comprar una emisora de las de "27". Comentan-li a un bon amic meu, el C31OB, em va dir: 'No et compris aixó que t'empenedirás... Estudia una mica, treu la llicència i ves per "bravo". Així va ser com em va començar a agradar el tema. Després, quan vaig tenir el diploma i el indicatiu de "bravo" EB3DIX, em vaig fer soci del radioclub de Lleida EA3RCK on vaig apendre molt i bó del món de la ràdio gràcies a la colla de bona gent que hi ha enllá. Un dia, vaig tenir la sort de assistir a les 24 hores de radio que feien a Bellvís i.... Ai, senyor! Allí em vàren injectar de debó la droga letal de la ràdio, sí, en Gumer, en Josep Anton, la Laura, la Carme, el Ramón , el Lluis i tants d'altres...Així va ser com "a tranques i barranques" i amb l'ajuda de molts amics (sobre tot del meu "padrí de ràdio" EA3GGG, el amic Jaume ), vaig assolir el distintiu EA3AJU que em va ser asignat.

 


 

La meva estació...

La meva estació es molt modesta doncs com no hi ha peles... :-)

Es compón per a :

HF- de un TS440S de la Kenwood amb una antena dipolo multibanda per a 10/15/20/40 i 80 mts. de la casa Diamond, exactament la W8010

VHF- de un FT212RH de Iaesu aixó sí, amb tots els "extres" ajudat de una "petita" secretaria , si cal, que consumeix 35 amp. las antenas son dues Tonna de 9 elements enfasades.

Uhf- es la mes debil de las mevas "armes" doncs es compón de un Standard C450 ajudat per una secretaria de 35W i amb una antena cúbica de 5 elements que em va fer el meu amic "Juanillo de can budegas", EA3AWR (anis, wiski,ron)i que vá com una moto.

Ax25- una Heatkit PK232 i una Tnc2 a 1200

Informática- un clónic de ensamblatje propi amb un procesador AMD-K6 a 210 (está una mica oberclokeat, perque pugui anar amb el bus a 83 mhz). i 64 megas de Ram.

 


Els meus enllaços

 


Per cert, l'imatje de fons, correspon a la torre de telecomunicacions de Collserola anomenada la torre Foster per esser aquest arquitecte el qui la va dissenyar Construirla la van construir els paletes, hi, hi.