9A2U / 9A1CEU
RADIO-CLUB "OZALJ"

 HOME

akcija01.jpg (34811 bytes) Tijekom ljetnih mjeseci počele su intenzivne aktivnosti vezane na gradnji bežične mreže (wifi) koja će omogućiti pristup i međusobnu komunikaciju korisnicima osobnih računala uz uporabu komercijalne wifi opreme.
akcija02.jpg (45321 bytes) Radovi se provode u etapama, a jedna od etapa je i testni rad opreme koju montiramo na nekoliko lokacija. U ovoj je akciji postavljen u testni rad jedan D-Linkov AP te jedna D-Link antena kružnog dijagrama zračenja.
akcija03.jpg (48047 bytes) Da bi oprema radila što kvalitetnije, ugrađujemo ju u posebno odabrana kućišta, te montiramo tako da se što više smanji negativni utjecaj nekvalitetnih kabela koji se na našem tržištu (skupo) prodaju.
akcija04.jpg (47570 bytes) Prilikom montaže koristimo već prije stečena znanja u montaži opeme i tako povećavamo učinkovitost jeftine komercijalne opreme, trajnost uređaja, te ukupnu iskoristivost kapaciteta.
akcija05.jpg (19302 bytes) Ljeto 2007. obilježile su vrućine. Radove smo počinjali kasno poslijepodne, a nerijetko su završavali i noću. (Primjer montaže AP-a i antene na klupskoj lokaciji).

HOME