[SI-LIST] : PCI ringing question?

About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: Patel, Bhavesh (bpatel@ciena.com)
Date: Wed May 02 2001 - 11:31:03 PDT


Hi! I am simulating the PCI bus and I feel there is an SI problem when one
of the PCI drivers is driving the bus and this is caused by the Mictor
connector that I have on the bus for debugging.
My topology is:
        Driver/Receiver(1)-------------->Mictor
conn---------->Driver/Receiver(2)
                                |
                                |
                                |-------->conn------>Driver/Receiver(3)

The doted line is the transmission line and the position of the mictor is
due to placement constraint(board area). When Driver/receiver(1) is driving
the signals in terms of SI look good at the receivers(2) &(3). When
Driver/Receiver((3) is driving I see SI issues @ Receiver(2). I ahve 10ohm
series termination @ each driver/receiver.
The waveform @ reciever(2)

 <<...OLE_Obj...>>

        The signal in green is @ receiver(2) and that is what's bothering
me. This PCI bus is running @ 33MHz.
Thanks in advance for help on this issue.
Bhavesh Patel

**** To unsubscribe from si-list or si-list-digest: send e-mail to
majordomo@silab.eng.sun.com. In the BODY of message put: UNSUBSCRIBE
si-list or UNSUBSCRIBE si-list-digest, for more help, put HELP.
si-list archives are accessible at http://www.qsl.net/wb6tpu
****


About this list Date view Thread view Subject view Author view

This archive was generated by hypermail 2b29 : Thu Jun 21 2001 - 10:11:48 PDT