informatie · aprs · zendamateur worden

welkom op de site van pd7mer

             

.

 

               

 

.

 

Welkom op mijn website.

 

Mijn naam is Michel en 34 jaar. Geboren en nog steeds woonachtig in Eindhoven. Getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben werkzaam als postbode bij de TPG.

 

Sinds november 2004 ben ik Novice amateur met de call PD7MER.

Mijn tranceiver is een Yaesu FT-7800 met daarnaast een Kenwood TH-79 porto.

Momenteel gebruik ik een Diamond x 30 2/70 antenne maar van het voorjaar wil ik dat gaan veranderen naar een X-200 eveneens van Diamond. Tevens zal ik voor 2 en 70 horizontale richtantennes plaatsen.

 

Hierbij wil ik graag de mensen bedanken die mij hebben geholpen om zendamateur te worden.

 

De website is nog niet klaar, maar ik ben er druk mee bezig

 

73,s Michel … PD7MER

 

hieronder een foto van de yeasu ft 7800

 

                   

 

De Kempische Amateur Radioclub organiseert dit jaar voor de 9e keer haar Radiomarkt op zondag 12 december 2004 in Cultureel Centrum "Den Herd" te Bladel. Op deze radiomarkt zijn radioamateurs en handelaren uit de verre omgeving, vaak ook uit Duitsland en België, aanwezig die hun spullen te koop aanbieden.

Daarnaast is er dan ook een groot aanbod van moderne media-apparatuur zoals computers, ontvangers, antenneonderdelen en een grote bibliotheek met schema's, handleidingen en boeken op het gebied van radio en techniek. 

Velen uit de verre omgeving ontmoetten elkaar hier en steeds weer blijkt uit de reacties dat de Brabantse gezelligheid en een goede sfeer het voor een ieder tot een geslaagde dag maakt en dat de markt bovenal goed van opzet is. Het gehele complex van zalen in "den Herd" is dan ook die dag bezet. 

De Radiomarkt is in de loop der jaren zo groot geworden omdat het een levende hobby is van velen die in radio- en computertechniek zijn geďnteresseerd. Wij willen u dan ook graag eens op deze radiomarkt ontmoeten en laten zien waarom onze hobby zo boeiend is. 

De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt €2,50. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang. De bar en kaartverkoop is geopend vanaf 9.45 uur.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Sjef Verhoeven (PE5PVB) via telnr. 06-50802382. Per mail reageren kan ook: s.verhoeven@pe5pvb.nl

Write2Me.NL Gastenboek Contact

 


 

Built with Enersoft SiteGenWiz Freeware Edition