SARAWAK East Malaysia - Borneo
     
  Hoofdpagina
Flag NL Nederlands
Flag EN English page

Sarawak

Nieuws & reis info Blog

Bezienswaardigheden
Wat gaan we doen
Museum
Festivals
Muziek

De natuur en de mensen
De natuur
De grotten
De mensen
Foto's

De nationale parken
Baku National Park
Lambir Hill National Park
Kubah National Park
Niah National Park
Tanjung Datu National Park
Guning Gading National Park

Eten
Wat gaan we eten
Mayang thee
Sarawak Peper
Even wat over Nasi
Even wat over Sojasaus
Recepten uit Maleisie

Wetenswaardigheden
History
Feiten
Headhunters
Boeken
Ziektes
Valuta
Het weer
Het actuele weer in Maleisie
Maleis woordenboek
Chinees voor beginners
Links

Contact
Schrijf in het gastenboek
Email:
 

 

SARAWAK - MALEISIE

Beach

Pantai Siar

Wij reizen regelmatig op en neer naar Sarawak in Maleisië om onze familie te bezoeken in Kuching, en Miri. In het linker menu vindt u web pagina's met onder andere reis informatie met foto's en feiten over Sarawak geven. Verder vindt u enige maleise recepten zodat u thuis al wat kan proeven van de culinaire maaltijden uit Sarawak. Ik zal regelmatig de site updaten met nog meer informatie en recepten. Heeft u informatie of wilt u ook iets publiceren dan kunt u de Email knop gebruiken in het menu aan de linker kant van deze pagina.Wij hopen met deze informatie u over te halen om Sarawak op Borneo te bezoeken.

Kayan

Kayan danseres (Cultural Village)

Ik hoop u ooit eens te ontmoeten in Sarawak de "Hornbill State of Malaysia". regelmatig wordt deze sites ge-update met nog meer foto's en andere reis informatie over Sarawak en de nationale parken. Wilt u meer weten over west Maleisië dan kan ik u aan bevelen om eens naar de site van Ben van Wijnen te gaan. Ook het Maleisische toeristen bureau had een site in het Nederlands, te vinden op www.visitmalaysia.nl. Verder kunt u hier de Maleisie Special (2,5MB) in PDF format downloaden.

Borneo Highlands

A view into the hart of Borneo (Borneo Heigths)

Als u alle site pagina's heeft gelezen dan bent ongetwijfeld tot de conclusie gekomen dat een bezoek aan Sarawak niet in 1 week te doen is. Bijna 20 jaar kom ik al in Sarawak en het verbaasd mij nog steeds dat ik nog niet alles heeft gezien en mee gemaakt. Alle informatie is sterk onderhevig aan veranderingen, Sarawak bruist van energie. Bent u geintresseerd geraakt in Sarawak of Maleisie, klik eens hier onder op de Maleisie Webring link.

 

   
© P.F.Borsboom