HAM Links (NL)
Home 
HAM Links (NL) 
HAM Links (UK) 
Email Contact 

 

[Databases][Verenigingen][Homepages][Apparatuur][Hard & Software][AndereLinks]

 Radio Amateur Verenigingen

 

Op deze linkpagina vind u alle officiele, Internationale, Radio Amateur Verenigingen welke bij de IARU zijn aangesloten. Tevens bevat deze pagina ook links naar andere grote - niet IARU - verenigingen wereldwijd. Klik op de link of op de plaatjes voor verder.                  

 Radio Amateur Databases

 

Op deze linkpagina vind u een verzameling van links naar diverse nationale en internationale databases, Roepnamenlijsten, Callsign-Servers en Technische informatie. Klik op de link of op het plaatje voor verder.                       

 Radio Amateur Homepages

 

Op deze pagina bevind zich een overzicht van links naar Homepages van andere Zend en Luisteramateurs, Nationaal en Internationaal.

Heeft u ook een eigen homepage die gewijd is aan onze Radio Hobby, laat het me weten en dan voeg ik u toe aan deze linkpagina. Klik op de link of op het plaatje voor verder.                     

 

 Radio Amateur Apparatuur en toebehoren

 

Via deze linkpagina kunt u toegang krijgen tot de diverse Ham Radio Apparatuur fabrikanten en toeleveranciers van Accessoires. Klik op de link of op het plaatje voor verder.                     

 

 Radio Amateur Hard- & Software

 

Linkpagina met veel links naar Internet websites met informatie over diverse hardware en software, accessoires, hulpmiddelen en programmatuur voor de moderne Radio Amateur. Klik op de link of op het plaatje voor verder.                      

 Radio Amateur Diverse links

 

Een grote verzameling van links naar andere webpagina's gerelateerd aan de Radio Amateur Hobby. Zowel kant en klare producten als zelfbouw.

Tevens een overzicht van links naar andere organisaties die op de een of andere wijze bijdragen aan onze Radio hobby. Klik op de link of op het plaatje voor verder.                      

 

[HAM Links (NL)][HAM Links (UK)][Email Contact]

[Databases][Verenigingen][Homepages][Apparatuur][Hard & Software][AndereLinks]

Copyright (c) 2009, Cor - PA0GTB. All rights reserved.

cor@pa0gtb.net

<>