Lotto


Lotto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lataa versio 3.5.0 530 kt  jossa arvotut rivit saadaan Editointilomakkeelle ja sieltä tallennettua omaksi .lot -tiedostoksi. Rivit mahdollista tulostaa lottokupongille, joskin aika tarkka tehtävä.

Ensiasennus

- HTVnet  (lottostup.exe)

- MBnet (lottostup.exe)


Ohjelma toimii ehkä parhaiten ns. portaabelina, jolloin se asennetaan esim. hakemistoon C:/Ohjelmat/Lotto tai vielä paremmin D:/Ohjelmat/Lotto. Siellä tiedostosta Lotto.exe vedetään pikakuvake käynnistystä varten työpöydälle.

- HTVnet (lotportable.zip)

- MBnet (lotportable.zip)


Kolmas asennustapa on tehdä hakemisto 'Lotto' johonkin sopivaan paikkaan ja ladata ja purkaa Lotto.zip sinne. Paketti sisältää neljä tiedostoa Lotto.exe, Lotto.hlp, Lotto.chm ja lottoR.txt. Ensimmäisestä vedetään pikakuvake työpöydälle ja asennus on tehty. Tämä menetelmä sopii lisäksi hyvin ohjelman päivitykseen uuden version ilmestyessä.

- HTVnet (Lotto.zip)

- MBnet (Lotto.zip)


Uusi 'oikeat rivit' -tiedosto lottoR.txt 24 kt [10.04.2013]

- HTVnet  (lottoR.zip)

- MBnet  (lottoR.zip)

Numerot voidaan arpoa aikaisempien voittorivien numeroesiintymien suhteessa. Tilastot vuodesta 1986 alkaen. Ohjelma tehty alun alkaen M-kielisenä vuonna 1986. Vaikka arvonnat noudattaisivat tiettyä kaavaa, jolloin oikeaan osumisen todennäköisyys kasvaa, on lotossa voittomahdollisuudet niin pienet, ettei mitään voittoja voida taata.


HAMLOKI ohjelmat