NORDISK MESTERSKAP I RPO  2003

Information in English about the
Nordic  ARDF  Championship 2003 can be found here

Oslogruppen av NRRL var ansvarlig for gjennomføringen av Nordisk mesterskap 2003. Base for arrangementet var Granavolden Gjæstgiveri på Gran/Hadeland. Oslogruppens folk  gjennomførte  mesterskapet i fin stil.

LA1AKA Torstein og RPO veteranen Gunnar Svensson slapper av i solen og venter på at flere deltakere skal sjekke inn. LA2QDA Oddvar og LB9GE Trond forbereder til start på 2m løpet Søndag morgen.

Generell informasjon:

Med Granavolden Gjæstgiveri som base, gjennomførte arrangørgjengen et flott mesterskap. Været var bra, omgivelsene bra, maten var bra og løypene var krevende, slik de skal være i et mesterskap.

80m løpet gikk i terrenget rundt Bislingen fjellstue, med start bare 100 m fra Oslogruppens repeater QTH.

2m løpet gikk i et terreng noen km nord og øst for tettstedet Gran.

Nordiske mestere på 80m ble:
LA0HO Thomas og SM4VMU Bengt som kom inn på samme tid. Nummer 3 ble LA5OQ Christian.

Nordisk mester på 2m ble: SM4VMU Bengt, med LA5OQ Christian og LA9NGA Jon på de neste plassene.

Lagkonkurransen på 80m ble vunnet av Norge, med Sverige og Finland på de neste plassene.
Lagkonkurransen på 2 m ble vunnet av Sverige, med Norge og Finnland på de neste plassene